vart är mode på väg??

Ute på stockholms gator och shoppade runt och snubblade in på sverige motsvarighet till the GAP, förstår mig verkligen inte på H&M ibland, INGET av det de hade att erbjuda var bärbart. behövde ju ögonbindel för att kolla på de kläderna.

who is the designer? who should I talk to and blame for the fashionflop this fall?
?

Ta denna skjorta t.ex,
jag kan referera till teater och scenvärlden, står man på scen och får gult eller grönt ljus på sig ser man sjuk ut. Har man på sig denna skjorta från H&M ser man garanterat också sjuk ut..!!
Att gång på gång försöka få in denna färg samt senapsgul är fel och strider mot alla modelagar i världen. (möjligtvis inte i nepal, vet inte hur modet ser ut där)


vi ser med spänning fram emot H&M nästa stora projekt, Jimmy Choo for H&M. Det blir garanterat succe, även om kläderna inte är snygga eller bärbara. Jimmy Choo i budgetmodell, vilken suktande tonåring och skofetisherad kvinna vill inte lägga vantarna på ett exemplar att pryda garaderoben med? Säkert installera en liten spotlight där inne med för att riktigt displaya fyndet. Bygg ut den til en walk-in när du ändå är igång ;)

väntar med spänning inför den 14 november. releasen för J C for H&M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0