speel


spel och sprit med ida erik o arvid :)

god jul

God Jul mina kära vänner
vår julgran kom på plats igår, mycket nöjd med den iår. kom upp i 3.5 m :) lite bredare iår än förra året.
snart kommer mormor och morfar hitåt, lite julklappsöppning och mat sen är det färd mot vlanda och spending my time with the cousines :)

 

jag önskar er alla en fantastisk dag med mycket mysigheter


visning och flyg hem

jag kan förklara mig,,, jag har sovit ocg festat sedan torsdag, innan torsdagen sov jag ingenting och jobbade all the time, där av har jag inte skrivit något på några dagar. nu är det över, denne modevisinigen blev lyckad, terminen är avslutat och nu är det bara för mig att tacka stockholm för gästfriheten även denna gång                bild från visningen

 


sitter på bromma och väntar på att kl ska bli 16:00 så jag kan boarda planet och ta mig hem till väst och fira en riktigt traditionell farmjul.

nu gick det precis en kisse förbi, eller hon satt i en kattbur signat burberry men ändå. hon såg inte så lycklig ut.
jag vill ha med mig missan upp i janurari, kanske kan övertala henne till de

hörs snart..
kraam

turen på min sida idag

om en timma kommer mamma och roger :)

snacka om att jag har haft tur idag, fick till lampaffären för att fråga om jag fick byta en lampa som jag hade tappat bort kvittot till och köpt för ca 2 månader sen..och han sa JA,  :):):):) en glad kenny gick därifrån
gick sen och skulle köpa ett fat, det stod att det kostade 107 kr, vilket jag tycker var en ganska konstig prissättning. men gick fram till kassan och hon scanna in den, och då kostade den 445!. ja ba nee du, det stod 107 och det gjorde det på alla faten där, så jag fick den för det!
sparade sådär 340 kr
en väldi fin sänsla :)

jag hoppas på en lika trevlig kväll som dag.
puss o kram

snöö

Jag älskar snön :) det är mysigt, sitta vid en sprakande brasa och så faller snöflingorna                                        utanför det frostade fönstret

ska ut på stan nu, jobbar lite med visningen bara, sista minuten grejjer för att allt ska bli så perfekt som möjligt. men sen ut till åhléns och se om jag kan hitta något fint, en skå och en vas är jag ute efter, sen måste jag köpa amaryllisar, sånna röda fina julblommor :)

snö snö snö

 


nu är julen här


här hemma spelas Carola Christmas in Bethlehem för fullt. och lyssnar också på sonja shirley och sannas julskiva our christmas. det är kul att ha flera olika att välja mellan.
tvättade Ellinors klänning, den är klar :) fantastiskt fin blev den faktiskt
ser fram emot att hon har på sig den på torsdag..det är snart torsdag .visningsdagen!!
al'a allan

imorgon ska jag ut på stan och se om jag kan hitta något till julklapssspelet med kusinerna, :) och så kommer mammssen och roger kl 3 :) måste köpa amaryllisar innan de kommer!

they are e tough crowd så måste inponera ordentligen:D
haha Im kidding

puss


inte mycket kvar nu

här lagas det mat, inte mycket var i kylen eller frysen nu haha.så ikväll blir det broccoli mix, sallad och korv. haha och tunnbröd också;) mums.
nu är julruschstöket över här hemma, nu ska man njuta av allt och kanske hålla det så här fint ett litet tag :)
för att vara så perfektionistisk som jag är så låter jag det förfalla ganska ofta. men nu hålls det!

har strykt lakan här ikväll, till mamma och roger som kommer på tisdag:) så gästrummet är iordning!
passade på att stryka mina egna lakan också
jag gillar att stryka, det är förmodligen en skada från slottstiden,, men men. jag skulle faktiskt kunna tänka mig att jobba lite under jul. vet inte om det är öppet iförsig. ska smsa anna och höra.

god jul

jul


julen är här

workout

Så här såg jag ut för 30 min sen ungefär, :) nu är jag hemma från gymmet men väl där puh vad jag tog i,,helt blå blev jag och faaaaaaaaaaaan vad det brände i magen, jag trodde jag skulle dö men det va goare nu än någonsin!! kanske inte riktigt ser ut som på bilden men på go väg, hinner nog få fram lite mer synlighet innan torsdag nästa vecka (visningdagen ) bee there!!

 


lördag med massor av jobb

Nu ligger modevisningen ute som evanemang på Facebook, skriv upp er på listan.
det kommer bli stort!

idag i skolan har jag sysselsatt mig med att måla klart min tavla med två Garbo porträtt, och sytt klart mina byxor, eller nästan klar. upptäckte efter att jag sytt på linningen att dom var för stora och att jag då missat två viktiga veck som skulle fått allt att passa perfekt..så fick sprätta som en galning men sen satt allt som en smäck!! :)
och det blev så mycket bättre än innan med kantstickningen runt linningen.

så nu hänger garbo uppe i mitt vardagsrum, fin fint blev det, har rättat til llite, för på denna bilden är hennes ena öga för stort haha,.sånt man ser efter ett tag

ikväll vet jag inte vad som händer, kanske går och raggar upp Kenza till vår modevisning. vill att hon och blondinbella kommer! nice nice

ha en trevlig kväll

press release

Press release

Stockholm Tillskärarakademi bjuder in dig till en av årets upplevelser inom mode.

 

Tillskärarakademin grundades 1913 och har under åren utvecklats till en av de ledande skolorna i mönsterkonstruktion, sömnad, skrädderi och design.

 

Var först att se, uppleva och upptäcka framtidens modesjälar. Då eleverna jobbat med sina individuella projekt under terminen delar de nu med sig av en spektakulär uppvisning utformad genom personlig kreativitet.

 

Akademin bjuder in allmänheten till en oförglömlig kväll på Enskilda Galleriet, Kronobergsgatan 37 den 17 december

 

Varmt välkomna.


8 min abs!

8 min abs!
fan va det bränner i magen!!!!!

hann inte gå till gymmet idag. kom innanför dörren kvart i åtta och suttit i telefon till nu typ haha.. så nu är det träning sen måste jag skriva en uppsatts som ska vara inne imorgon, om en designer. jag har valt betsey johnson :)
babydollklänningens moder :)

onsdag 2

good mornin folks!
jag har träningsvärk kära vänner, i framlår och rumpa,,, men ska man vara fin får man lida lite,
det sa iallfall vår lärare på passet i månadags, och ja jag lider lite hehe men det är gött också :)

iväg till Mönsterkonstruktionen snart, elli är med mig, vi ska först rädda hennes spruckna kjol innan lektionen börjar. sen ska hon se min brilliance in action haha

ikväll blire träning igen, vet inte vad än, ska kolla schemat på nätet och se om man kan boka in sig på nått gött pass annars blire gymmet o egen träning!! "Schteak it!"

ha en goo dag everyboddy

elli är här ;)

 

Ellinor är hemma och hälsar på mig :) "denna bild är backstage från min modeshow 2007." Vi är båda lite smått stressade och griniga hahah ingen maat den veckan ;) bra fan va bra det blev!

och elli är vacker som vanligt!, nu är hon här och lyser upp den mörka decembernatten för mig! vi år lite take out förut mums, och druckit vin o gottat oss i popcorn;)

 


trevlig kväll

RSS 2.0